Kastamonu’da akrabaları ile tartışan adam dehşet saçtı, ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Apartmanda akrabaları ile tartışan şahıs, etrafa rastgele ateş açtı. Sesi duyup dışarı çıkan apartman sakinlerin silahtan çıkan saçmalara maruz kaldı. Feci olayda 1 kişi canından oldu, 3 kişi de yaralandı.

Kastamonu’da apartman içerisinde yakınları ile kavga eden adam eline aldığı silahla sağa sola ateş açmaya başladı. Sese koşan komşular ise saçmalardan nasibini aldı, 1 kişi öldü 3 kişi de yaralandı. 

AKRABLARINA KIZDI SAĞA SOLA ATEŞ AÇTI

Olay Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 243. Sokak üzerinde bir apartmanda yaşandı. İsmi öğrenilemeyen şahıs ile yakınları arasında tartışma çıktı. Öfkeli adam elindeki silahla ateş açmaya başladı. Sese çıkan apartman sakinlerinden Seyfettin Horoz (61) ve D.A. (27) ile ismi öğrenilemeyen iki kişi daha rastgele açılan ateş sonrası yaralandı.

KOMŞU CANINDAN OLDU

Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Kastamonu Anadolu Hastanesine kaldırıldı. Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Seyfettin Horoz, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavisi sürürken, olayı gerçekleştirdiği ileri sürülen bir şüpheli de polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...