Kayak dönüşü feci kaza! Virajı alırken frenleri patladı

Düzenleyen: / Kaynak: Ajanslar
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Ajanslar

Bolu'da kayak merkezinden dönenleri taşıyan minibüs, virajı alırken yoldan çıkarak devrildi. Korkutan kazada şans eseri can kaybı yaşanmadı, yaralanan 19 kişi hastaneye kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bolu'da Kartalkaya Kayak Merkezi'nden dönenleri taşıyan minibüs, Saraycık köyü yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kayak dönüşü feci kaza! Virajı alırken frenleri patladı - 1. Resim

19 KİŞİ YARALANDI

Kazada yaralanan 19 kişi, sağlık personelinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Yaralılar Esma T, Semra Y, Muhammet K, Selma Y, Savaş Ö, Muhammet T, Tunç Asker C, Arzu Kibar H, Uğurkan Ö, Seda Ö, Serpil B, Habibe Berna G, Enes D, Zeynep V, Aylin Y, Nalan Y, İlter Y, Coşkun Ö. ve Timur H'nin tedavisi devam ediyor.

Kayak dönüşü feci kaza! Virajı alırken frenleri patladı - 2. Resim

Kaza anlarını anlatan bir yolcu, “Biz araçtaydık. Zonguldak Ereğli’den geliyoruz Kartalkaya’ya gittik. Virajı alırken frenler boşaldı dediler. Sonra zaten takla atıp ağaca çarptık. Benim bacağım acıyor. Başka bir şeyim yok” dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan yolda trafik akışı, çalışmaların ardından normale döndü.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...