Kaza yapıp köprüden düştüler: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kaza yapıp köprüden düştüler: 1 ölü, 1 ağır yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ankara'da motosiklet kazası yapan sürücü ve yolcu köprüden düştü. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. Motosiklet kazası sonrasında ise beton bariyerden kopan parçanın kaza yapan kişilerin üstüne düştüğü iddia edildi.

Ankara’nın Sincan ilçesinde motosiklet kazası sonucunda motosiklette bulunan sürücü ve yolcu köprüden düştü. Kazada bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı.

MOTOSİKLETTE 2 KİŞİ KÖPRÜDEN DÜŞTÜ

Edinilen bilgilere göre kaza akşam saatlerinde Sincan ilçesi Ayaş Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre motosiklet, başka bir motosiklet ile yarışırken virajı dönemeyerek kaza yaptı ve motosiklette bulunan iki kişi köprüden düştü. Çubuk Çayı’na düşen iki kişiden B.A. hayatını kaybederken G.O. ise ağır yaralandı.

MOTOSİKLET KAZASI SONRASI BETON PARÇA KOPTU

Kazayı o sırada görev esnasında olan bekçiler gördü ve telsizden anons etti. Kazanın ardından olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Aynı noktada daha önce olan bir kazada motosikletin çarptığı beton bariyerin hasar aldığı, motosiklet kazası sonrasında ise beton parçanın koparak kaza yapan kişilerin üstüne düştüğü iddia edildi. Kazanın ardından 2 kişi ifade almak için karakola götürülürken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. Kazanın ardından ise olay yerinde gergin anlar yaşandı.

Kaza yapıp köprüden düştüler: 1 ölü, 1 ağır yaralı

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...