Kendisini jandarma olarak tanıtan dolandırıcı jandarma ekipleri tarafından yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Kendisini jandarma olarak tanıtan dolandırıcı jandarma ekipleri tarafından yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Son dakika haberleri: Edirne'de kendisini askeri personel olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı. Zanlının evinde yüklü miktarda para ve altın ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen dolandırıcı çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Edirne'de kendisini askeri personel olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı. Süloğlu ilçesinde ikamet eden Z.B'yi cep telefonuyla arayan şüpheli kendisini askeri personel olarak tanıttı. Şüpheli A.A, Z.B'ye cinayet suçuna karıştığını ve ifadesini almaya evine geleceğini belirtti.

Evine gelen şüpheliye 2 bilezik, 3 tam altın, 2 çeyrek altın, altın küpe ve 20 bin 202 lira veren Z.B. bir süre sonra dolandırıldığını anlayınca durumu jandarmaya bildirdi.

İl Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) A.A'yı Tekirdağ'da yakaladı. Ele geçirilen ziynet eşyası ve para Z.B'ye teslim edildi. Adliyeye sevk edilen A.A, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...