Kaçak kazı esnasında yakalandılar! Jandarma nefes aldırtmadı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kaçak kazı esnasında yakalandılar! Jandarma nefes aldırtmadı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberleri: Elazığ’da kaçak kazı yapan 5 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Şüphelilerle birlikte çeşitli kazı malzemelerinin de ele geçirildi ve cumhuriyet savcısının talimatıyla yasal işlem başlatıldı.

Elazığ’da kaçak kazı yapan 5 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı, bölgede huzur ve güvenin sağlanması amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede Keban İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda kaçak kazı yapıldığı bilgisine ulaşıldı.

Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda, E.E., M.Ç., B.S., E.Ç. ve E.Y. kazı yaparken suçüstü yakalandı. Şüphelilerle birlikte çeşitli kazı malzemelerinin de ele geçirildi. Şüpheliler hakkında cumhuriyet savcısının talimatıyla yasal işlem başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...