Kontrolden çıkıp, takla attı! Korkunç kazada baba ve oğlunu ölüm ayırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kontrolden çıkıp, takla attı! Korkunç kazada baba ve oğlunu ölüm ayırdı

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberleri: Çorum'da kontrolden çıkan otomobilin takla atarak başka bir araca çarptığı kazada 25 yaşındaki genç hayatını kaybetti, baba ise ağır yaralandı.

Çorum'da meydana gelen korkunç kazada baba ve oğlunu ölüm ayırdı. Meydana gelen kaza, Çorum şehir merkezindeki İnönü Caddesi üzerinde bulunan Burunçiftliği Kavşağı'nda yaşandı.

KARŞI YÖNDEN GELEN ARACA ÇARPTI

İhlas Haber Ajansı'ndan alınan bilgilere göre; Can Keser (25) idaresindeki 19 TP 492 otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde karşı yönden gelen başka bir araca çarparak takla attı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, 25 yaşındaki genç sürücünün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada ağır yaralanan Muzaffer Keser ise sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralının sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Hurdaya dönen otomobil ise çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı. Polis ekiplerince bir süre araç trafiğine kapatılan yol, olay yerinde yapılan çalışmanın ardından yeniden ulaşıma açıldı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...