Küçükçekmece'de bir iş yerini patlattılar! 2 kişi yaralandı, o anlar kameralara yansıdı

Düzenleyen: / Kaynak: Ajanslar
- Güncelleme:
Ayrıntılar, Geliyor, Haber

Gündem Haberleri  / Ajanslar

Küçükçekmece'de bir iş yerine motosikletli şahıslar tarafından ses bombası atılması sonucu patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi yaralandığı açıklanırken, vatandaşlar korku ve panik içerisinde sokağa döküldü. Olay yerine ise çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesi İnönü Mahallesi'nde bir iş yerinde patlama meydana geldi. Çevredekilerin derin bir korkuya kapıldığı patlamanın detayları açıklandı.

ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

İnönü Mahallesi Hakan Caddesi'nde tütün mamulleri satılan iş yerinde akşam saatlerinde patlama oldu. Civardaki vatandaşlarda paniğe yol açan patlamanın ardından, olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Küçükçekmece'de bir iş yerinde patlama! 1 yaralı var - 1. Resim

2 KİŞİ YARALANDI

Olayda dükkanda bulunan Şafak A. ve F.S. isimli vatandaşlar yaralandı. İş yeri ve bitişiğindeki dükkanda hasar oluştu. Yaralı, sağlık görevlilerince yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

SALDIRIYI KİM YAPTI?

Edinilen bilgiye göre, olay, saat 20.15 sıralarında İnönü Mahallesi Hakan Caddesi üzerindeki tütün ürünleri satılan bir dükkanda meydana geldi. Kimlikleri belirsiz maskeli ve motosikletli 2 şahıs, dükkanın önünde durdu. Şüpheliler, ellerindeki ses bombasını içeri attıktan sonra geldikleri motosiklet ile uzaklaşarak kayıplara karıştı.

Küçükçekmece'de bir iş yerini patlattılar! 2 kişi yaralandı, o anlar kameralara yansıdı - 2. Resim

Görgü tanığı Mahir Çok da motosiklet üstünde maskeli 2 kişi gördüğünü, bu kişilerin iş yerine bir cisim atıp kaçtıklarını söyledi.

Bölgeye güvenlik şeridi çeken polis, iş yeri ve çevresinde inceleme yaptı. Patlamaya ses bombasının neden olduğu tespit edildi. 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...