Macera parkında feci kaza! Eğlence acı sonla bitti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Mersin'de bi macera parkındaki dev salıncağa binen genç kız kabusu yaşadı. Salıncak hareket ettikten hemen sonra, aşağıdaki paltforma çarpan genç kızın ayağı kırıldı. Feci anlar ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Toroslar ilçesindeki bir macera parkına giden iki genç kız, eğlenmek için dev salıncağa bindi.

Ancak görevli salıncağı serbest bıraktığı an, genç kızlardan biri çok sert bir şekilde aşağıdaki metal platforma çarptı.

Macera parkında feci kaza! Eğlence acı sonla bitti - 1. Resim

Çarpmanın etkisiyle ayağı kırılan S.Y. hemen ambulansla Mersin Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Macera parkında feci kaza! Eğlence acı sonla bitti - 2. Resim

PARKIN KOORDİNATÖRÜ KONUŞTU: ELEKTİRİK KESİNTİSİ OLABİLİR

Parkın koordinatörü Feridun Özdemir ise yaşanan kaza nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını belirtirerek, "Güvenlik kontrollerinden geçtikten sonra arkadaşımızı platforma aldık. Platform sıfıra dayanmadığı zaman sistem açmıyor. Platform aslında merdiven. Salıncağa binebilmek için o merdivene çıkıyor arkadaşlarımız. Biz o merdivenden arkadaşlarımızın yeleklerini bağlıyoruz. Sonra o platformu sıfır noktasına dayıyoruz. Sıfır noktasına dayamazsak kontrol noktası çalışmıyor. Burada elektrik kesintisi olabilir, farklı bir şey olabilir. Olay esnasında benim arkam dönüktü. Sonra da üzücü bir olay oluyor" dedi.

Macera parkında feci kaza! Eğlence acı sonla bitti - 3. Resim

GENÇ KIZIN AYAĞINA PLATİN TAKILDI

Normalde otomatik platform çekildiğinde sistemin çalıştığı, aksi taktirde çalışmadığını belirten Özdemir,  "Hastanede kendisiyle birebir ilgilendik. Şu an sağlık durumu iyi. Sol ayağına bir platin takıldı, kırık var. Maddi ve manevi süreç içerisinde firma olarak arkadaşımızın yanında olacağız" diye konuştu.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...