Maçka-Taşkışla ve Eyüp-Piyer Loti teleferik hatları kuvvetli sağanak sebebiyle hizmete kapatıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı - Haber Merkezi
- Güncelleme:
Maçka-Taşkışla ve Eyüp-Piyer Loti teleferik hatları kuvvetli sağanak sebebiyle hizmete kapatıldı

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı - Haber Merkezi

Kasım ayı ile birlikte bir çok kentte etkisini arttıran sağanak İstanbul'da da başladı. Trafiğin durma noktasına geldiği Megakent'te vatandaşlar zor anlar yaşadı. Maçka-Taşkışla ve Eyüp-Piyer Loti teleferik hatları da hava muhalefeti sebebiyle iptal edildi. İşte son gelişmeler...

Meteoroloji günler öncesinden uyarıda bulundu, beklenen yağış saat 15.45 civarında Megakent'te etkisini gösterdi. Zaman zaman kuvvetini artıran sağanak kısa sürede bazı caddeleri göle çevirdi. Yağmurla birlikte İstanbul'da trafik durma noktasına geldi. İstanbulluları iş çıkışında yakalayan yağmur sebebiyle vatandaşlar metrobüs ve otobüs duraklarına akın ettii. 

TRAFİK YOĞUNLUĞU YÜZDE 90

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Yoğunluğu Haritası'na göre kentteki trafik yoğunluğu saat 18.00'de yüzde 90'lara çıktı.

TELEFERİK HATLARI İPTAL EDİLDİ

Maçka-Taşkışla ve Eyüp-Piyer Loti teleferik hatlarının hava muhalefeti nedeniyle işletmeye kapatıldığı duyuruldu. Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, TF1 Maçka-Taşkışla ve TF2 Eyüp-Piyer Loti teleferik hatlarının hava muhalefetinden dolayı işletmeye kapatıldığı açıklandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı - Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...