Malatya'da 2 bina peş peşe yıkıldı, o anlar Drone kamerasına yansıdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Afette ağır darbe alan Malatya'da 2 binanın yıkılma anlarına ait görüntüler ortaya çıktı. Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde gerçekleşen 7,6'lık depremde yerle bir olan binalar, Drone kamerası tarafından kayda alındı. Binaları, saniyeler içinde enkaza dönüştü.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden Malatya da ağır yara aldı. Kentte 3 bin 437 bina yıkıldı, 19 bin 822 binada ağır, 2 bin 79 binada ise orta hasar meydana geldi. Enkaz altında kalan bin 393 kişi hayatını kaybederken il genelinde 6 bin 444 kişi yaralandı. 

DRONE SANİYE SANİYE KAYDA ALDI

Kentte şu ana kadar 22 binanın enkazının kaldırıldı. 18 enkazın da kaldırılması için çalışmalar sürerken 6 Şubat tarihinde yaşanılan ikinci büyük depremde 2 binanın çökme anına ait görüntüler ortaya çıktı. Binaların yerle bir olması Drone kamerası tarafından saniye saniye kayda alındı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, videoyu sosyal medyas hesabından paylaştı. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...