Maltepe'de görülmemiş kurtarma çalışması: Minibüsün içinde zıpladılar

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Maltepe'de minibüsün arkasındaki araca bir başka araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil minibüsün altına girdi. Kaza sonrası asılı kalan minibüsü kurtarmak için çevredeki öğrenciler minibüsün içinde zıplamaya başladı.

Maltepe'de yolcu almak için bekleyen minibüsün, arkasında duran otomobile seyir halindeki bir başka araç çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil minibüsün altına girdi. Kaza sonrası asılı kalan minibüsü kurtarmak için çevredeki öğrenciler seferber oldu.

ARAÇ MİNİBÜSÜN ALTINA GİRDİ

Kaza, saat 14.00 sıralarında Maltepe'de meydana geldi. İddiaya göre, minibüs şoförü yolcu almak için durdu. O esnada arkasında durarak minibüsün hareket etmesini bekleyen otomobile Range Rover marka otomobil çarptı. Çarpmanın şiddeti ile araç minibüsün altına girdi. Kazada can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken araçlarda maddi hasar oluştu.

MİNİBÜSE BİNİP ZIPLADILAR

Çarpmanın şiddetiyle arkadaki aracın motor kısmına takılı kalan minibüs, şoförünün tüm çabalarına rağmen takılı kaldığı yerden cıkarılamadı. Çevredeki bir öğrenci yurdunda kalan öğrencilerden yardım isteyen minibüs şoförü, gençleri minibüse doldurarak zıplamalarını istedi. Araç bir süre sonra olay yerine gelen çekici yardımıyla kaldırıldı. Ekipler kazaya ilişkin çalışma başlattı.

Maltepe'de görülmemiş kurtarma çalışması: Minibüsün içinde zıpladılar

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...