Petshopta yangın! Kuş ve balıklar telef oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Petshopta yangın! Kuş ve balıklar telef oldu

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

İstanbul Maltepe'de bir petshopta yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler yangını kısa sürede kontrol altına alırken çok sayıda hayvanın telef olduğu öğrenildi.

İstanbul Maltepe'deki bir petshopta çıkan yangında farklı türlerdeki çok sayıda hayvan telef oldu. Altayçeşme Mahallesi Adalı Sokak'ta bulunan petshopta henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Petshopta yangın! Kuş ve balıklar telef oldu

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Petshoptaki kafesleri dışarıya çıkaran itfaiye görevlileri dumanı tahliye etti.

Petshopta yangın! Kuş ve balıklar telef oldu

KUŞ VE BALIKLAR TELEF OLDU

Petshopta farklı türlerdeki çok sayıda kuş ve balığın telef olduğu görüldü. Mahalle sakinleri hayvanların kurtarılamamasından dolayı üzüntülerini dile getirdi. Polis ekiplerinin yangınla ilgili incelemeleri sürüyor.

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...