Manisa'da bir eve yıldırım isabet etti! 

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Manisa'da bir eve yıldırım isabet etti! 

GÜNDEM Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Manisa’da bir eve yıldırım düştü! Yıldırım düşmesi sonucu evde yangın çıktı. Taş ev ile eve bitişik halde bulunan samanlar çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

Manisa’da akşam saatlerinde ilçeyi etkisi altına alan yağışlı havada, Karamolla Mahallesi’nde Metin Karakoç’a ait ikamete yıldırım düştü.

Yıldırım düşmesinin ardından evin çatı kısmı yanmaya başladı. Yangın evin hemen yanında bulunan samanlara sıçradı. Alevleri gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Manisa'da bir eve yıldırım isabet etti! 

Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kula İtfaiye Amirliği ekipleri yangına müdahale etti. Mahalleli vatandaşlar ile jandarma personelleri de söndürme çalışmalarına destek oldu.

YANGININ VERDİĞİ HASAR

Yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangında ev ve ikametin bitişiğinde bulunan samanlar kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...