Mansur Yavaş'ın yerine kayyum mu atanıyor? Sel sonrası suç duyurusunda bulunan AK Partili isim açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'den "Mansur Yavaş'ın yerine kayyum atanmasını bekliyor musunuz?" sorusuna dikkat çeken cevap: Bu kayyum süreci, yargının karar vereceği bir süreç...

Ankara'da günlerdir aniden bastıran sağanak ve dolu yağışında bazı bölgelerde su baskınları ve sel yaşanırken, sokaktaki vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı.

"SORUMLULUK ÖNCEKİ YÖNETİME YIKILMAYA ÇALIŞILIYOR"

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) AK Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Ankara'da farklı günlerde meydana gelen sellerin, geçen yıl can kaybı yaşanmasına rağmen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hiç etkilemediğini belirterek, "Sel gelme ihtimali olan yerlere ekipler yerleşerek önlem almalı ve yağışla birlikte de stratejik noktalara acil müdahaleler yapılmalı. Bunlar yapılmıyor ve 4 yıl olmuş hala sorumluluk önceki yönetime yıkılmaya çalışılıyor" dedi.

MANSUR YAVAŞ'IN YERİNE KAYYUM MU ATANACAK?

Murat Köse, Ankara Belediyesi'nin sel önleme çalışmalarının yetersiz olduğunu da vurguladı. Konunun yargıya intikal ettiğini ve suç duyurusunda bulunduklarını belirten Köse, bir gazetecinin "Mansur Yavaş'ın yerine kayyum atanmasını bekliyor musunuz?" sorusuna ise "Bu kayyum süreci, yargının karar vereceği bir süreç" cevabını verdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...