Mardin'de feci olay! Arazisine bakmak istedi feci şekilde can verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mardin'de feci olay! Arazisine bakmak istedi feci şekilde can verdi

GÜNDEM Haberleri

Mardin'de arazisine yüksekten bakmak için bir inşaatın 4 katına çıkan adam asansör boşluğuna düştü. Ağır yaralanan talihsiz adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Mardin'de inşaat halindeki binada asansör boşluğuna düşen adam canından oldu. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; olay, merkez Artuklu ilçesine bağlı Nur Mahallesi’nde yaşandı.

ARAZİSİNE YÜKSEKTEN BAKMAK İÇİN İNŞAATA ÇIKTI

51 yaşındaki İbrahim Karaoğlu, çevrede bulunan arazisine yüksekten bakmak için bir inşaatın 4. katına çıktı. Karaoğlu, inşaatın asansör boşluğuna düşerek ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 

KALDIRILDIĞI HASTANEDE CAN VERDİ

Ağır yaralanan talihsiz adam, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Karaoğlu'nun cansız bedeni, otopsi işlemlerinin ardından Mardin’de toprağa verildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...