Meteoroloji'den 23 kent için alarm! Bu kez kuvvetli geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Meteoroloji'den 23 kent için alarm! Bu kez kuvvetli geliyor

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Meteoroloji aralarında Ankara, İstanbul ve İzmir'in de olduğu 23 kenti sarı kodla uyardı. Bu kentlerde fırtına ve kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 23 kentimizi "sarı" kodla uyardı.

VATANDAŞLAR UYARILDI

Bugün; Ankara, İstanbul ve İzmir'in de aralarında olduğu 23 kentte fırtına ve kuvvetli yağış olacağı tahmin ediliyor. Yetkililer vatandaşları sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

TEK TEK SIRALANDI

23 kent ise şöyle sıralandı: Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Burdur, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla, Tekirdağ, Uşak, Yalova.

SARI KOD NEDİR?

Hava durumu potansiyel tehlikelidir: Tahmin edilen meteorolojik hadise olağandışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olunmalıdır.

Meteoroloji'den 23 kent için alarm! Bu kez kuvvetli geliyor - 1. Resim

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...