Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı

Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı
Fotoğraf Başlığı Meteoroloji'den gök gürültülü saganak uyarisi

MGM'den yapılan açıklamada, Marmara ve İç Anadolu'nun bazı kesimleriyle Karadeniz'de gök gürültülü sağanak beklendiği duyuruldu.

Kaydet
a- | +A

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, yarın ülkenin bir kısmında gök gürültülü sağanak bekleniyor. Yağışların, Marmara ve İç Anadolu'nun bazı kesimleriyle Karadeniz'de gerçekleşeceği öngörülüyor.

DİĞER YERLER AZ BULUTLU VE AÇIK OLACAK
Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz ile Konya ve Erzincan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanaklı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, yarın sabah saatlerine kadar Batı Karadeniz (Bolu, Karabük, Kastamonu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Sinop'un iç kesimleri) ile Çankırı ve Çorum çevrelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olması öngörülüyor.

HAVA SICAKLIĞI NEVSİM NORMALLERİN ÜZERİNDE
Hava sıcaklığının, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzeyli, öğle saatlerinden sonra Akdeniz kıyıları ile doğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif ve orta kuvvette esmesi bekleniyor.

BAKMADAN GEÇME
Meteoroloji
HABER

Meteoroloji'den İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı

BAKMADAN GEÇME
Dikkat! Meteoroloji
HABER

Dikkat! Meteoroloji'den sağanak uyarısı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.