Metrobüs ve vapur seferleri iptal

Metrobüs ve vapur seferleri iptal
Başlık ResmiMetrobüs ve vapur seferleri iptal

1 Mayıs nedeniyle bazı vapur ve metrobüs seferleri iptal edildi.

Kaydet
|
İstanbul Valiliği'nin Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamasına izin verilmeyeceğini açıklamasının ardından güvenlik önlemleri kapsamında bazı vapur ve metrobüs seferleri iptal edildi. Metrobüs seferlerinin Beylikdüzü- Cevizlibağ arası yapılacağının açıklanması üzerine sabah erken saatlerde metrobüsü kullanmak için Söğütlüçeşme durağına gelen vatandaşlar geri dönmek zorunda kaldı.

Durağın boş olduğunu gören vatandaşlar, "Durak kapalı herhalde İşçi Bayramı nedeniyle kapalı. Otobüse binip gideceğiz" dedi.

BAZI VAPUR SEFERLERİ DE İPTAL EDİLDİ
Kadıköy sahilde bulunan Beşiktaş ve Kabataş iskeleleri de güvenlik önlemleri nedeniyle kapatıldı. Beşiktaş iskelesinden yapılan anonslarda ise Valilik karınca Beşiktaş seferlerinin iptal edildiği duyuruldu.

TAKSİM'E GİDEN METRO VE FİNİKÜLER SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ
İstanbul Büyükşehir belediyesi ise güvenlik önlemleri nedeniyle Taksim'e giden metro ve finiküler seferleri de iptal etti. Metro seferleri ise Levent - Hacıosman arasında yapılacak. Marmaray ise gün boyu açık olurken sadece Sirkeci durağında durmayacak.

Seferlerin ne zaman normale döneceğiyle ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.