Metrobüste ilginç olay! Alacaklısı ile karşılaştı, çıkan tartışmada baygınlık geçirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Avcılar’da bir metrobüste alacaklısı ile karşılaşan kadın şahıs ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüdü ev kavga çıktı. İkili arasında devam eden kavgada kadın şahsa tokat attı ve vatandaşlar ikiliyi zor ayırdı. Tartışma metrobüs durağında da devam etti ve o anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına anbean yansıdı.

Alacak-verecek kavgası metrobüsü birbirine katınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. 18 Ocak Çarşamba günü Avcılar Mustafa Kemal Paşa metrobüs durağında yaşanan olayda iddiaya göre bir kadın, metrobüste 20 bin TL alacağı olan tanıdığı ile karşılaştı.

SİNİR KRİZİ GEÇİRRDİ, BAYILDI

 İkili arasında alacak verecek tartışması başlarken, kadın sinir krizi geçirerek bayıldı. Metrobüsün durakta durması ile dışarı taşan tartışma, çevredeki vatandaşlar tarafından müdahale edilmek istense de son bulmadı. 

O ANLAR KAMERADA

İkili arasında yaşanan tartışmada kadın, adama tokat atarken yaşanan o anlar vatandaşların cep telefonunu kamerasına yansıdı.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...