Mide bulandıran görüntü: Çıplak halde zeytin tankına girdi, o anları sosyal medyada paylaştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Manisa'da çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada yayılan bir videoda, çıplak bir şahsın zeytin tankının içine girdiği görüldü. Mide bulandıran anlar sosyal medyada büyük tepki topladı.

Sosyal medyada zaman zaman paylaşılan mide bulandıran görüntülere bir yenisi daha eklendi. Manisa'da bulunan bir zeytin üretim tesisinde çekildiği iddia edilen görüntüler TikTok'ta paylaşıldı, o anlar büyük tepki topladı.

ZEYTİN DOLU TANKA ÇIPLAK GİRDİ!

Sosyal medyada infiale neden olan videoda, zeytin toplama işlemi sırasında ismi açıklanmayan bir çalışanın çıplak bir şekilde zeytin tankının içine girdiği ve bu şekilde çalışarak vatandaşların sağlığını tehdit ettiği görüldü.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Sosyal medyada kısa sürede binlerce izlenmeye ulaşan görüntüler tepkilere neden oldu. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Artık zeytin yiyemeyeceğim" yorumunu yaptı. Bir diğer sosyal medya kullanıcı ise, "Gerçekten iğrenç" yorumunda bulundu.

Mide bulandıran görüntü: Çıplak halde zeytin tankına girdi, o anları sosyal medyada paylaştı

"SİZ BİR DE KAMERA ARKASINDA OLANLARI DÜŞÜNÜN..."

Mide bulandıran görüntüleri ifşa eden Gıda Dedektifi adlı Instagram sayfası şu notu paylaştı:

"Bugün yine Tiktok’ta tam anlamıyla rezalet bir videoyla karşı karşıya kaldık. Muharrem isimli bir kullanıcı tarafından yüklenen videolarda çıplak şekilde zeytin havuzuna dalan bir kişinin bu duruma hiç aldırış etmediği görülüyor. Zeytinyağı üretimi ya da toptan zeytin ticaretiyle uğraştığını düşündüğümüz bu şahsın kameralar karşısında verdiği pozlarda gıda güvenliğini bu kadar “önemsediği” düşünülürse, siz bir de kamera arkasında olanları düşünün...

Kamu sağlığını alenen tehdit eden bu durum karşısında Tarım ve Orman Bakanlığı’nın bu işletmeyi bir an önce tespit ederek gerekli işlemleri yapmasını bekliyoruz. Bir kez daha bu rezaletlerle etkileşim kasmaya çalışanları oltasına düşürüp, kamu sağlığına katkı sağladığı için Tiktok’a teşekkür ediyoruz."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...