Milli Savunma Bakanlığı'nın mobil uygulaması hayata geçti

Düzenleyen: / Kaynak: TRT Haber
- Güncelleme:
Milli Savunma Bakanlığı'nın mobil uygulaması hayata geçti

GÜNDEM Haberleri  / TRT Haber

Milli Savunma Bakanlığı'nın yeni mobil uygulaması ile resmi internet sayfasında yer alan içerikler görüntülenebilecek. Bunun yanı sıra faaliyetler anlık olarak mobil cihazlar üzerinden sunulurken 1853-1928 yılları arasında şehit olan askerlerin bilgisinin yer aldığı Şehit Bilgi Kapısı’na da erişilebilecek.

Milli Savunma Bakanlığı Mobil Uygulaması ile artık Bakanlığın faaliyetleri anlık olarak mobil cihazlar üzerinden kamuoyunun bilgisine sunulacak. Resmi internet sayfasında yer alan içeriklerin yanı sıra kullanıcıların anlık bildirimler ve duyurulara hızlı erişim sağlayabilecek.

MOBİL UYGULAMADA NELER YER ALACAK?

Hazırlanan story ve podcastlerle bakanlığın faaliyetleri anlatılacak, önemli günleri konu alan özel paylaşımlar yapılacak. Şimdilik Anıtkabir ve Harbiye Askeri Müzesinde, önümüzdeki süreçte de bütün askeri müzelerde 360 derece sanal tur yapılabilecek.

Ayrıca birbirinden özel fotoğraflardan oluşturulmuş duvar kağıtlarına erişim sağlanabilecek. Personel ve öğrenci alım-temin faaliyetleri ile Askeralma işlemleri dahil önemli sınav ve başvuruların duyuruları takip edilebilecek.

1853-1928 yılları arasında şehit olan askerlerin bilgisinin yer aldığı Şehit Bilgi Kapısı’na erişilebilecek İlave özel içerikler de yer alacak. Mobil uygulama App Store ve Google Play'den ücretsiz olarak indirebiliyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: TRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...