MİT'ten Suriye'ye nokta operasyon! Terör inleri yerle bir edildi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Irak'ın kuzeyinde şehit düşen 9 kahramanın ardından, MİT hainlere bölgeyi dar etti. Suriye’de bulunan PKK hedefleri bir bir imha edilirken, operasyonlarda örgüte ait sözde askeri, istihbarat, enerji/altyapı tesisi, cephane noktaları gibi stratejik hedeflerin yanı sıra örgütte sözde sorumlu düzeyde faaliyet yürüten PKK'lıları da hedef aldı. 

Irak'ın kuzeyindeki hain saldırıda şehadete ulaşan 9 kahramanın ardından, bölge hem F-16'lar hem de obüs atışları ile bombardımana alındı.

23 HEDEF İMHA EDİLDİ

MİT Suriye’de, PKK/YPG’ye ait 5 kritik altyapı tesisi, 3 kontrol noktası, 8 askeri nokta, 2 mühimmat deposu, 2 lojistik deposu, 2 teknik araç deposu ve 1 tünel/mevzilendirme çalışmalarında kullanılan araç olmak üzere toplamda örgütüne ait 23 hedefi imha etti. 

OPERASYONLAR DEVAM EDECEK

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, operasyonların, planlanan hedefe ulaşıncaya kadar devam ettirileceği öğrenildi. 

s

 

 

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...