MSB duyurdu: Pençe-Kilit bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
MSB duyurdu: Pençe-Kilit bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi

Gündem Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde düzenlenen hava harekatında 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Terör örgütleri ile mücadele sürüyor. PKK ve türevlerine yönelik hem yurtta hem de sınır ötesidne devam eden operasyonlarla terörie ardı ardına darbeler vurulurken planları alt üst ediliyor. Bugün Fırat Kalkanı'nda 6 PKK/YPG'linin etkisiz hale getirilmesinin ardından Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde de 2 terörist etkisiz hale getirildi. Bugün etkisiz hale getirilen terörist sayısı 8 olmuş oldu. 

Konuya ilişkin açıklama yapan Milli Savunma Bakanlığı, sosytal medya hesabı X üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi:

'Gücünü asil milletimizden alan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terörist temizliğine hız kesmeden devam ediyor. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist, hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi. Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek!'

https://twitter.com/tcsavunma/status/1730912303946576046

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...