MSB'den Gazze açıklaması: Her duruma hazırız

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
MSB'den Gazze açıklaması: Her duruma hazırız

GÜNDEM Haberleri  / HABER MERKEZİ

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, Gazze başta olmak üzere son gelişmeleri anlattı.

İsrail’in, Gazze Şeridi’nde yaptığı katliamı ve son gelişmeleri değerlendiren Millî Savunma Bakanlığı kaynaklarına, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Her türlü sorumluluğu almaya hazırız. Siyasi, diplomatik ve gerekiyorsa askerî bütün yolları devreye sokarız” açıklaması soruldu.

Bakanlık kaynakları “TSK, bugüne kadar kendisine verilen her türlü görevi başarıyla yerine getirmiştir. Türkiye olarak ateşkes ve barışa giden çabalarımız devam etmektedir. Gazze halkına insani yardımların ulaştırılması konusunda da askerî imkân ve kabiliyetlerimiz devrede” mesajını verdi. Öte yandan haftalık basın bilgilendirme toplantısı düzenleyen Millî Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk “Gazze için 213 ton gıda, battaniye ve tıbbi yardım gönderildi” dedi. Tuğamiral Aktürk, terörle mücadeleye dair de şöyle konuştu: Irak ve Suriye’de bir haftada 33 terörist etkisiz hâle getirildi. Önceki akşam düzenlenen hava harekâtında da 19 hedef imha edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...