Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Müge Anlı'da kızını arayan baba intihar etti! Canlı yayına çıkan kızının anlattıkları kan dondurdu

Müge Anlı'da kızını arayan baba intihar etti! Canlı yayına çıkan kızının anlattıkları kan dondurdu
Fotoğraf Başlığı Müge Anli'da kizini arayan baba intihar etti! Canli yayina çikan kizinin anlattiklari kan dondurdu

Bir süredir 21 yaşındaki kayıp kızı Rukiye Çagana'yı aramak için Müge Anlı'nın programına çıkan Mehmet Hanefi Çagana, dün evinde silahla intihar etti. Bugün canlı yayına çıkan Rukiye Çagana, "Ben buraya gelmeseydim, bugün benim ölüm haberimi alacaktınız. O pompalı tüfeği benim de kafama dayadı..." sözleri kan dondurdu.

Kaydet
a- | +A

İstanbul'da bir televizyon programında günlerdir kayıp kızını arayan baba evinde silahla intihar etti. Esenler ilçesinde kaybolan ve kendisinden yaklaşık 30 gündür haber alınamayan 21 yaşındaki Rukiye Çagana'nın babası Mehmet Hanefi Çagana için bir televizyon programına katıldı.

İNTİHAR ETTİ

Kızından haber alamayan baba Mehmet Çagana'nın bugün intihar ettiği öğrenildi. Arnavutköy Merkez Mahallesi Zülal Sokak'ta bulunan bir evde silah sesi duyulması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri şahsın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken kimlik tespiti yapan polis ekipleri ise şahsın Mehmet Hanefi Çagana olduğunu doğruladı.

"BENİ BULABİLSEYDİ, BEN ÖLÜ OLACAKTIM"

"Ben buraya gelmeseydim, bugün benim ölüm haberimi alacaktınız" diyen genç kız bugün Müge Anlı'nın programına katıldı.

Canlı yayına çıkan genç kızın açıklamaları kan dondurdu.

"O POMPALI TÜFEĞİ BENİM DE KAFAMA DAYADI"

Rukiye Çagana, "Ben buraya gelmeseydim, bugün benim ölüm haberimi alacaktınız. O pompalı tüfeği benim de kafama dayandırdı. Annem kendimi camdan atarım demese beni de öldürecekti, abilerim araya girmese... Her olayda bu silah ortaya çıkıyordu. 33 gündür her şeyi biliyordu, ama neden dün kendini öldürdü? Çünkü kendi çapında beni aramaya çalıştı. Kendi çapında beni bulabilseydi, ben ölü olacaktım. Kendi hırsından beni öldüremediği için kendini öldürdü." ifadelerini kullandı.

"KADIN SIĞINMA EVİNE YERLEŞ"

Baba Çagana'nın intiharından genç kızın sorumlu tutulmaması gerektiğini belirten Müge Anlı genç kıza kadın sığınma evine yerleşmesini tavsiye etti.

Kaynak: Haber Merkezi

BAKMADAN GEÇME
Müge Anlı
HABER

Müge Anlı'da kayıp kızını arayan baba, evinde intihar etti!

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.