Muğla'da korkunç kaza! Otomobiller çarpıştı: 3'ü çocuk 4 ölü var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Muğla'da korkunç kaza! Otomobiller çarpıştı: 3'ü çocuk 4 ölü var

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Muğla'nın Ula ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı araçların çarpışması sonucu yaşanan kazada 1 kadın ve 3 çocuk hayatını kaybetti. Korkunç kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Muğla'da otomobillerin çarpışması sonrası adeta can pazarı yaşandı. Gökova Mahallesi'nde öğle saatlerinde yaşanan feci olayda ticari araç ile otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan araçlardan otomobilde bulunan 1 kadın ve 3 çocuk araç içerisinde sıkışarak ağır yaralandı.

1'İ KADIN 3'Ü ÇOCUK 4 KİŞİ ÖLDÜ

Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde otomobil sürücüsü kadın ve yolcu olan 3 çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...