Burdur'da kaza yapan genç itfaiye erinden acı haber! Hayatını kaybetti, kahreden detay ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Burdur'da kaza yapan genç itfaiye erinden acı haber! Hayatını kaybetti, kahreden detay ortaya çıktı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Burdur işe giderken direksiyon hakimiyetini kaybeden genç itfaiye erinin kullandığı otomobilin mısır tarlasına uçtu. Kazayı görenlerin ihbarı sonrası olay yerine gelen ekipler genç itfaiye erinin hayatını kaybettiğini belirledi. Muharrem Çelen adlı itfaiye erinin 2 hafta sonra askere gideceği ve hazırlık yaptığı öğrenildi.

Sabah saatlerinde Burdur-Antalya karayolu İnsuyu mevkiinde meydana gelen olayda Muharrem Çelen(24) idaresindeki 15 SH 353 plakalı otomobil İnsuyu kavşağında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrularak mısır tarlasına uçarak ağaca çarpıp takla attı.

GENÇ İTFAİYE ERİ HAYATINI KAYBETTİ

Kaza esnasında otomobilden fırlayan Muharrem Çelen ağır yaralandı. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.  Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Muharrem Çelen’in hayatını kaybettiği belirlenirken jandarma ve polisleri olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası Muharrem Çelen’in cenazesi Burdur Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

2 HAFTA SONRA ASKERE GİDECEKTİ

Muharrem Çelen’in Burdur Belediyesi’nde itfaiye eri olarak çalıştığı ve Kayaaltı köyünden işe gitmek için yola çıktığı öğrenildi. Genç itfaiye erinin mesai arkadaşları ve akrabaları morg önünde gözyaşlarına hakim olamadı. Öte yandan, genç itfaiye erinin 2 hafta sonra askere gideceği bunun için hazırlık yaptığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...