Sivas'ta 8 kişinin öldüğü katliam gibi kazada gelişme: Otobüs şoförü tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Sivas'ta 8 kişinin öldüğü katliam gibi kazada gelişme: Otobüs şoförü tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Sivas'ın Gürün ilçesinde, 15 Ekim'de yaşanan 8 kişinin hayatını kaybettiği, 39 kişinin yaralandığı yolcu otobüsü kazasında şoför gözaltına alınmıştı. Korkunç kazada otobüs şoförü S.A çıkarıldığı mercilerce 'birden fazla kişinin yaralanmasına ve ölümüne sebebiyet vermek' suçlamasıyla tutuklandı.

Sivas'ta 8 kişinin öldüğü otobüs kazasına ilişkin bir gelişme yaşandı. İstanbul'dan 15 Ekim günü Van'a gitmek için yola çıkan yolcu otobüsü, Sivas'ın Gürün ilçesi Yazyurdu mevkiinde yoğun yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp devrilmiş ve 8 kişi  hayatını kaybederken 39 kişi ise yaralanmıştı.

8 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ KAZADA ŞOFÖR TUTUKLANDI

Kazada yaralanan şoför S.A, Malatya'da tedavisinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. S.A. çıkarıldığı hakimlikçe "birden fazla kişinin yaralanmasına ve ölümüne sebebiyet vermek" suçlamasıyla tutuklandı.

KORKUNÇ KAZAYI YARALILAR ANLATTI

Katliam gibi kazada yaralılardan Vedat Taş, gazetecilere, İstanbul'dan Bingöl'e gittiğini belirterek, "Otobüs hızlıydı. Viraja girdikten sonra yerler de ıslaktı, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve devrildi. Biz de bu hale geldik." dedi. İhsan Kırtepe adlı yolcu ise kaza esnasında uyuduğunu söyledi. Otobüsün sürüklendiğini anlatan Kırtepe, "Uyuyordum, bir anda ses geldi. Arabanın sürüklendiğini gördüm." diye konuştu

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...