Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu? Son ankette aradaki fark açılıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu? Son ankette aradaki fark açılıyor

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Areda Survey, İstanbul’da vatandaşlara yerel seçimde hangi isme oy vereceğini sordu. Katılımcıların yüzde 52'si Murat Kurum, yüzde 48'i ise Ekrem İmamoğlu ismini verdi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı haftalar kaldı. Siyasi partiler çalışmalarına hız verirken, anket şirketleri de vatandaşların nabzını tutmaya devam ediyor.

İSTANBUL SEÇMENİNİN NABZI TUTULDU

Son olarak Areda Survey, yeni araştırmasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylarından Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu özelinde hangi adayın kazanacağını Türk halkına sordu. Türkiye genelinde 2.024 kişinin katıldığı ve 25 - 29 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılan araştırma, kantitatif araştırma yöntemlerinden CAWI tekniği ile “Areda Survey’in Profil Bazlı Dijital Paneli” kullanılarak gerçekleştirildi.

ANKETE KURUM DAMGA VURDU

Vatandaşlara, ''Sizce önümüzdeki seçimde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını hangi aday kazanır?'' sorusunu yöneltildi. 2024 katılımcının yüzde 52'si Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum ismini verirken, yüzde 48'i ise Ekrem İmamoğlu dedi.

Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu? Son ankette aradaki fark açılıyor

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...