Naci Görür’ü daha önce böyle hiç görmediniz! 7 büyüklüğünde deprem geliyor: Hüngür hüngür ağladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Deprem uyarıları ile sık sık gündeme gelen ve daha öncesinde Kahramanmaraş depremini bilen Prof. Dr. Naci Görür, yaşanan Marmara depremi sonrası kritik uyarılarda bulundu. 18 il için deprem uyarısında bulunan Görür, yayında hüngür hüngür ağladı. Naci Görür’ü daha önce böyle hiç görmediniz! 7 büyüklüğünde deprem geliyor. İşte deprem beklenen o iller ve detaylar…

Dün akşam Marmara’da meydana gelen depremler İstanbulluların yüreklerini ağızlarına getirdi. Bursa ve çevresinde depremin etkisi şiddetli hissedilirken gözler deprem uyarılarına çevrildi. Vatandaşlar ‘Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu araştırırken Prof. Dr. Naci Görür’den korkutan uyarı geldi. Yayında hüngür hüngür ağladı.  Naci Görür’ü daha önce böyle hiç görmediniz! 7 büyüklüğünde deprem geliyor

NACİ GÖRÜR’DEN KORKUTAN UYARI 

AFAD tarafından yapılan açıklamalarda Marmara Denizi Gemlik Körfezi olan 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi. Hemen ardından ise bölgede 4.5 büyüklüğünde yeni bir sarsıntı meydana geldi. Yaşanan korku dolu anlar sonrası gözler uzmanların uyarılarına çevrildi. 

Yaşanan deprem felaketi sonrası Prof. Dr. Naci Görür Kafa TV’de Candaş Tolga Işık’ın konuğu oldu. Deprem uyarılarına bir yenisini ekleyen Görür bu kez isim vererek 18'ili uyardı.

Naci Görür’ü daha önce böyle hiç görmediniz! 7 büyüklüğünde deprem geliyor: Hüngür hüngür ağladı

“ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM”

Beklediği yeni depremleri açıklayan Naci Görür, "Fay hattı üzerinde yaşayan bu illerin kaderi, üzülerek söylüyorum kaderi Maraş, Hatay gibidir." dedi. 

Peki hangi iller fay hattı üzerinde? Görür tek tek sıraladı; Eskişehir, Denizli, Muğla, Erzincan, Kayseri, Tokat, Kahramanmaraş, Hatay, Kocaeli, Osmaniye, Bingöl, Konya, Erzurum, Aydın, Balıkesir, Burdur, Manisa, Hakkari... Görür ayrıca bu illerle ilgili olarak, "Direkt fayın üzerinde yaşıyor bu iller. Bunların altındaki faylar oldukça güçlü. Ve her kentte 7 ve üzerinde deprem oluşturmaya kapasiteleri var." ifadelerini kullandı.

YAYINDA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI 

Deprem anında yaşadığı korkuyu ağlayarak açıklayan Prof. Dr. Naci Görür, şu ifadeleri kullandı:

“Adana'da biz sizin uyarılarınız üzerine gittik komşularla konuştuk. Bir apartmandaki sıkıntılı durumu oradakilere izah ettik. O apartmadakiler bunu kabul etmemiş. Beni dinleyen kişi 'bizim halimiz vaktimiz yerindeydi, biz oradan ayrıldık' diyor. Şimdi size hayır diyenlerin hiçbiri yaşamıyor diyor. Erkenek'te bir grup bana video göndermiş. "Hocam size saygılar sunarız. Siz çok uyardınız. Biz dinlemedik. Şimdi Erkenek yok”

Naci Görür’ü daha önce böyle hiç görmediniz! 7 büyüklüğünde deprem geliyor: Hüngür hüngür ağladı

 

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...