Nevşehir'de depoda yangın! Sıcak hava balonları dumanlar ile havaya yükseldi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Nevşehir'in Göreme ilçesinde bir iş yerinin deposunda yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangının etkisiyle dumanlar da sıcak hava balonları ile beraber havaya yükseldi.

Göreme'de çıkan yangın nedeniyle meşhur sıcak hava balonları gökyüzündeki dumanlarla beraber havalandı. İlçede sabah sabah saatlerinde meydana gelen olayda, bir iş yerinin depo kısmında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyürken, ihbar üzerine bölgeye jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 

PANİK OLUŞTU

Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. Yangının sıcak hava balonlarının kalktığı saate denk gelmesi de panik oluşturdu. Yangınla beraber yükselen siyah dumanlar gökyüzünü kapladı. O anlar dron ile görüntülenirken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...