Nikahtan kaçan damada savcılık şoku: Evlilik vaadiyle dolandırıcılık!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Nikahtan kaçan damada savcılık şoku: Evlilik vaadiyle dolandırıcılık!

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Cumhuriyet Başavcılığı, düğüne bir gün kala evlenmekten vazgeçen adam için dolandırıcılık suçlamasıyla soruşturma başlattı. Ayrıca gelin adayı başlattığı icra takibi sayesinde nikah için harcadığı paraları damat adayından geri aldı.

Emel E.'nin 6 yıllık ilişkisi düğüne saatler kala bitti. Genç kadın, damat adayı tarafından haber dahi verilmeden terk edildi, günlerce uğraşsa da kendisine ulaşamadı.

TRT Haber'in haberine göre, talihsiz kadının tam 1 ay sonra ancak telefon ile görüşebildiği nişanlısı, evlenmekten vazgeçtiğini söyledi.

Gelin adayı ise çok ciddi maddi kayıp yaşadığını iddia ederek, konuyu yargıya taşıdı.

Nişanlısına vermiş olduğu 1.5 milyon lira borcu geri isteyen kadın, parayı geri alabilmek için icra takibi başlattı.

SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ!

Kadın ayrıca  'evlilik vaadiyle dolandırıcılık' suçundan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek şikayetçi oldu.

Savcılık eski nişanlısı hakkında 'dolandırıcılık' suçlamasıyla soruşturma başlattı, ayrıca Emel E. başlattığı icra takibi sayesinde ödediği bütün parayı geri aldı.

Avukat Gizem Gonce konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evlilik yolunda ilerlerken son gün evlenmekten vazgeçen karşı taraf, evlilik vaadiyle aslıda müvekkili kandırmış oluyor. Bundan dolayı biz bir icra takibi yaparak gönderilen miktar üzerinden kendisine bu banka kanalıyla ödenen paranın iadesinin yapılmasını talep ettik. İcra takibi de kesinleşti" dedi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak:TRT Haber

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...