Numan Kurtulmuş'tan Ogün Samast açıklaması: Yargı sistemimizi gözden geçirmemiz gerekiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Numan Kurtulmuş'tan Ogün Samast açıklaması: Yargı sistemimizi gözden geçirmemiz gerekiyor

GÜNDEM Haberleri  / Türkiye Gazetesi

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in 2007 yılında öldüren Ogün Samast'ın tahliyesi konusunda, "İnfaz sistemimizle ilgili belki de yeni düzenleme yapmamız lazım. Bütün bunlar yargı sistemimizi gözden geçirmemiz gerektiğini ortaya koyuyor" şeklinde bir değerlendirmede bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Ogün Samast'ın Hrant Dink cinayetinden dolayı tahliyesi hakkında, "İnfaz sistemimizle ilgili belki de yeni düzenleme yapmamız lazım. Bütün bunlar yargı sistemimizi gözden geçirmemiz gerektiğini ortaya koyuyor" şeklinde bir değerlendirmede bulundu.

Kurtulmuş, bugün parti ziyaretleri kapsamında Saadet, CHP ve AK Parti'yi ziyaret etti. Son olarak AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ile görüşen TBMM Başkanı Kurtulmuş, ziyaretin ardından açıklamalarda bulundu.

Grup ziyaretleri kapsamında HEDEP'i ziyaret edemediklerini belirten Kurtulmuş, "Türkiye'de kurumların görev ve sorumlulukları bellidir. Meclis gündemine hakimdir. Çalışma takvimi çerçevesinde gereği yapılacaktır" dedi.

Ogün Samast'ın tahliyesi konusuna da değinen Kurtulmuş, "İnfaz sistemimizle ilgili belki de yeni düzenleme yapmamız lazım. Bütün bunlar yargı sistemimizi gözden geçirmemiz gerektiğini ortaya koyuyor" açıklamasında bulundu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...