Oktay Derelioğlu ile eşini darp eden saldırganlar tutuklandı!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Oktay Derelioğlu ile eşini darp eden saldırganlar tutuklandı!

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kadıköy'de eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ile eşi Başak Derelioğlu'nu darp eden iki kişi tutuklandı.

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu, Kadıköy'de trafikte yol verme tartışmasında çıkan kavgada darp edildi. Saldırıya ilişkin konuşan Oktay Derelioğlu, “En büyük cezayı almalarını istiyorum. Beyin kanamasından ölebilirdik” dedi. Adliyeye sevk edilen iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu 5 Aralık günü saat 14.37 sıralarında Kadıköy'de trafikte yolun daralması sonucunda başka bir sürücü ile yol verme meselesinden dolayı tartışma yaşadı. Şüpheli Z.K., ve N.K., ünlü futbolcunun aracının önünü keserek bir anda saldırmaya başladı. Derelioğlu çifti, şahıslar tarafından darp edildi. Darp edildiği esnada kolu çıkan Oktay Derelioğlu, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. 

"DURUP DURURKEN SALDIRIYA UĞRADIM" 

Saldırının ardından açıklama yapan Derelioğlu, “Durup dururken saldırıya uğradım. Adını siz koyun, o kadar kötü an yaşadık ki yol verme olayı. Yol hakkı benimdi ve ben de vermedim. Düştüm ve omuzumda kırık çıkma var. Başımızı da vurabilirdik beyin kanamasından ölebilirdik. Tek isteğim bu adamların ceza almaları. Hiç bir şey yaşamadan bu nasıl olabiliyor? Hiç tanımadığınız bir adama yanında eşi varken nasıl saldırabiliyorsunuz? Bu nasıl karakter? En büyük cezayı almalarını istiyorum. En azından örnek teşkil etsin bir ceza alsınlar” dedi. 

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER 

Gözaltına alınan Z.K. ve N.K., emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Şüpheliler "kasten yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...