Ölümlü trafik kazası güvenlik kamerasında

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ölümlü trafik kazası güvenlik kamerasında

GÜNDEM Haberleri

Samsun’un Alaçam ilçesinde hakimiyetini kaybeden sürücünün aynı istikamette başka bir otomobile arkadan çarpması sonucu 1 kişinin yaralandığı 1 kişinin hayatını kaybettiği kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

İki gün önce Samsun’un Alaçam ilçesinde, Samsun-Sinop karayolunda meydana gelen ölümlü trafik kazasında, Sinop istikametine seyir halinde olan otomobil, Yakacık mevkiinde aynı istikamete seyir halinde olan 46 yaşındaki Mahmut Baş’ın kullandığı otomobile arkadan çarptı.

Kazada otomobil sürücüsü Mahmut Baş yararlanırken, otomobilde yolcu olarak bulunan 66 yaşındaki Gülcihan Baş olay yerinde hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; Olay yerinden kaçan ve yapılan çalışmalar sonucunda kimliği belirlenen otomobil sürücüsü Murat K., kazadan 4 saat sonra Yakakent’te saklandığı arkadaşının evinde Yakakent İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Alaçam İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen Murat K. işlemlerinin ardından çıkarıldığı Alaçam Adliyesinde tutuklanarak Bafra T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Tutuklanan Murat K.'nin 10 gün önce Yakakent'te yapılan uygulamada "alkollü araç kullanmaktan" hakkında işlem yapıldığı ve ehliyetinin alındığı öğrenildi.

Ölümlü trafik kazası güvenlik kamerasında

KAZA ANI KAMERADA

Kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Bir evin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde aracın hızla çarpma ve Gülcihan Baş'ın evin bahçesine uçma anı yer alıyor.

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...