Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Örümcek hırsız kamerada! 3. kata böyle tırmandı…

Örümcek hırsız kamerada! 3. kata böyle tırmandı…
Başlık ResmiÖrümcek hirsiz kamerada! 3. kata böyle tirmandi…

Cihangir filmleri aratmayan bir hırsızlık olayına konu oldu. Sabaha karşı 3. kata tırmanan hırsızı gören ev sahibi neye uğradığını şaşırdı. Örümcek gibi duvarlara tırmanan hırsız 3. kattan aynı şekilde aşağıya indi. Yaşananlar anbean kameraya yansıdı. Ev sahibi Mustafa A., “Örümcek adam yanında halt etmiş” dedi.

Kaydet
a- | +A

Beyoğlu Cihangir’de geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, bir hırsız sabaha karşı sokaktaki bir binanın önüne geldi. Genç hırsız ardından binaya tırmanarak 3. kattaki daireye girdi. Hırsız, içeride çalacak bir şeyler aradığı esnada ev sahibinin uyandığını fark etti. Apar topar pencereye çıkan hırsız, 3. kattan aşağıya indi. Pencereden hırsıza bağırmakla yetinen ev sahibi gördüğü manzara karşısında şaşırırken, yere inen hırsız koşarak kayıplara karıştı. Film sahnelerini aratmayan o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

ÇATI KATINDAN ATLAYARAK İÇERİ GİRİYORLAR

Olayla ilgili konuşan ev sahibi Mustafa A., “Şuraya basıyorlar 1. kat, 2. kat ve 3. kata kadar çıkıyorlar ve aynı güzergahtan aşağı iniyorlar. Yani çıktıkları gibi iniyorlar. Bu birinci değil, ikinci değil üçüncü değil saymasını unuttuk. Aynı şekilde yan taraftaki binamıza da böyle girdiler. Daha önceki sene de benim yan taraftaki binanın çatı katından atlayarak benim çatı katındaki daireme girdiler. O zaman da bilgisayarlarımızı ve telefonlarımızı alıp götürdüler. Şimdi de kiracımızın telefonunu ve parasını alıp kayıplara karıştı” diye konuştu.

Örümcek hırsız kamerada! 3. kata böyle tırmandı…
Başlık ResmiÖrümcek hırsız kamerada! 3. kata böyle tırmandı…

“ÖRÜMCEK ADAM HALT ETMİŞ”

Mustafa A., “Yani örümcek adam halt etmiş diye düşünüyorum yanında. Düşünsene nasıl bir cesaret buradan 3. kata çıkabilmek? Oradan eli kaysa düşse kafası gözü yarılacak. Biz bir şey atsak kafasına suçlu biz olacağız. Vursak suçlu biz olacağız” şeklinde konuştu.

Ev sahibinin olayla ilgili şikayette bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

BAKMADAN GEÇME
Norveç
HABER

Norveç'te hırsızlık skandalı... Siyasetçi, gözlük çalmaktan gözaltına alındı

Baltalı hırsız tutuklandı
HABER

Baltalı hırsız tutuklandı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.