Maden ocağında korkunç kaza! 1 çocuk babası adam öldü, 1 işçi yaralandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Maden ocağında korkunç kaza! 1 çocuk babası adam öldü, 1 işçi yaralandı

GÜNDEM Haberleri

Zonguldak'ta özel maden ocağında yaşanan kazada işçiler raydan çıkan vagonun altında kaldı. Dehşet veren iş kazasında 25 yaşındaki bir çocuk babası 1 işçi hayatını kaybederken 1 işçi ise yaralandı.

Madende yaşanan kazalara bir yenisi eklendi. Zonguldak'ın Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocağında 16.00-00.00 vardiyasında çalışan işçiler İhsan Ergünbaş (25) ve Enver Alagöz, raydan çıkan vagonun altında kalarak yaralandı.

25 YAŞINDAKİ İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Mesai arkadaşları tarafından ocaktan çıkarılan işçiler, sağlık ekiplerince Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen İhsan Ergünbaş, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. İşçinin yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi.

Yaralı işçi Enver Alagöz'ün ise tedavisinin sürdüğü belirtildi. Ergünbaş'ın cenazesinin, Karabük'ün Yenice ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Öte yandan İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş hastaneye gelerek bilgi aldı.(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...