Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Özgür Özel'in kızını tehdit eden şüpheli tutuklandı

Özgür Özel'in kızını tehdit eden şüpheli tutuklandı
Fotoğraf Başlığı Özgür Özel'in kizini tehdit eden süpheli tutuklandi

Yumruklu saldırıya uğrayan CHP lideri Özgür Özel'in kızı İpek Özel sosyal medya üzerinden tehdit dolu mesajlar aldı. Saldırı sonrası açılan sosyal medya hesabında İpek Özel’in ev adresi paylaşılırken, "Bu filmin sonu mezarlıkta olur" denildi. Olayın ardından İçişleri Bakanlığı harekete geçti. Özür Özel ve ailesi hakkında tehdit içerikli paylaşımlarda bulunan şüpheli M.A. ise Trabzon'da yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaydet
a- | +A

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yapılan yumruklu saldırının ardından açılan bir sosyal medya hesabından Özgür Özel ve kızı İpek Özel’e tehdit mesajları paylaşıldı. 

Tehdit mesajlarında Özel'in kızı İpek Özel’in ev adresi de paylaşılırken, "Bu filmin sonu sizin sonunuz mezarlıkta olur" ifadeleri yer aldı.


İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DEVREYE GİRDİ

Başka bir gönderide ise saldırgan Selçuk Tengioğlu olduğunu belirten bir kişi, "Kardeşimin eline sağlık", "Bir dahakine bu şekilde olmayacak", "Ailesi de karısı da çocuğu da dışarıya giderken bir kez daha düşünerek adım atsınlar", "Karısı da kendisi de yok olur" tehditlerinde bulunuldu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırı sonrası sosyal medyada provokatif paylaşım yapanların sanal devriyeler tarafından takip edildiğini söyledi. Yerlikaya paylaşımında, "Milletimizin huzurunu ve birliğini hedef alan her girişimde olduğu gibi, bu olayla ilgili de suç teşkil eden paylaşım yapanları tek tek tespit edip adalete teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı.


Özgür Özel'in kızını tehdit eden şüpheli yakalandı - 2. Resim
Başlık ResmiÖzgür Özel'in kızını tehdit eden şüpheli yakalandı - 2. Resim

BAKAN YERLİKAYA: TUTUKLANDI

Bakanlığının devreye girmesinin ardından Özel'in kızı İpek Özel'in adresini sosyal medya üzerinden paylaşarak tehdit eden şüpheli Trabzon'da yakalanarak gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şüphelinin tutuklandığını duyurdu.

Sosyal medya üzerinden açıklamada bulunan Yerlikaya, "Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalarda, saldırgan S.T. adına açtığı sahte sosyal medya hesabı üzerinden, CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel ve ailesiyle ilgili provokatif paylaşımlar yapan M.A. adlı şüpheli şahıs tespit edilmiştir. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli yapılan çalışmada M.A. adlı şüpheli şahıs gözaltına alınmış, Of Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır" dedi.

https://x.com/AliYerlikaya/status/1919494202603237556

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.