Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Özgür Özel'in 'yasak aşk' iddiaları sonrası Kemal Kılıçdaroğlu'na söylediği sözler gündem oldu

Özgür Özel'in 'yasak aşk' iddiaları sonrası Kemal Kılıçdaroğlu'na söylediği sözler gündem oldu
Başlık ResmiÖzgür Özel'in 'yasak ask' iddialari sonrasi Kemal Kiliçdaroglu'na söyledigi sözler gündem oldu

CHP lideri Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nu aradı ve kendisi hakkında "yasak aşk" iddiaları ortaya atan gazetecilerle ilgili, "Bu kişileri mahkemeye vereceğim. Bunlar sizin yanınızda gördüğümüz, iletişiminizi yapan, sizinle, birlikte çalışan arkadaşlar. Bunu benden duyun istedim" sözlerini sarf etti. Kılıçdaroğlu ise Özel'e, "Tabii, sizin dava açmak en doğal hakkınız" cevabını verdi.

Kaydet
a- | +A

CHP lideri Özgür Özel ile ilgili ortaya atılan 'yasak aşk' iddiaları sonrası siyaset gündemi karıştı.  Özgür Özel, kendisi ve Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ı hedef alan gazetecilere yönelik harekete geçti. 

Özel, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu arayarak, kendisine yakın olan gazeteciler tarafından 'itibar suikasti'ne uğradığını vurguladı.


Özgür Özel: Bir anayasa tartışmasına girmek için benim ön şartım, mevcut anayasaya tam uyum | Independent Türkçe
Başlık ResmiÖzgür Özel: Bir anayasa tartışmasına girmek için benim ön şartım, mevcut anayasaya tam uyum | Independent Türkçe

KILIÇDAROĞLU'NU ARAYARAK BİLGİ VERDİ

Gazeteci İsmail Saymaz'a konuşan Özgür Özel, kendisine itibar suikasti yapan 3 kişinin Kemal Kılıçdaroğlu'a yakın isimler olduğunu söyledi ve Kılıçdaroğlu'nu aradığını belirtti.

İddiaları yazıya döken Ebru Küçükaydın ile birlikte Tolgahan Erdoğan ve Gökhan Özbek hakkında dava açtığını ifade eden Özel, Kılıçdaroğlu'na şunları söyledi:


Gülşah Durbay'dan sosyal medyadaki Özgür Özel iddialarına yalanlama: İftiraya uğradım - 3. Resim
Başlık ResmiGülşah Durbay'dan sosyal medyadaki Özgür Özel iddialarına yalanlama: İftiraya uğradım - 3. Resim

"BUNLAR SİZİNLE BİRLİKTE ÇALIŞAN İNSANLAR

"Bu kişileri mahkemeye vereceğim. Bunlar sizin yanınızda gördüğümüz, iletişiminizi yapan, sizinle, birlikte çalışan arkadaşlar. Bunu benden duyun istedim. Bunlar bu ahlaksızlığın içindeler."

Kılıçdaroğlu'nun ise Özel'e, "Tabii, sizin dava açmak en doğal hakkınız" sözleriyle karşılık verdiği ifade edildi.


Kılıçdaroğlu hakkındaki tazminat davaları için fon
Başlık ResmiKılıçdaroğlu hakkındaki tazminat davaları için fon

NE OLDU?

Ebru Küçükaydın imzasıyla "haberimizvar.net"te yayınlanan "Özgür Özel düğümü Şehzadeler de mi çözüldü?" başlıklı yazı ile siyaset gündemi "yasak aşk" iddialarıyla çalkalandı.

Ebru Küçükaydın'ın ortalığı karıştıran iddiası sonrası Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, gördüğü kanser tedavisi nedeniyle geçirdiği ameliyatı anlatmış ve "bebek aldırdığı" yönündeki ithamları yalanlamıştı.


Gülşah Durbay'dan sosyal medyadaki Özgür Özel iddialarına yalanlama: İftiraya uğradım - 2. Resim
Başlık ResmiGülşah Durbay'dan sosyal medyadaki Özgür Özel iddialarına yalanlama: İftiraya uğradım - 2. Resim
 

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.