Pençe-Kaplan bölgesinden acı haber! 1 askerimiz şehit oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Pençe-Kaplan bölgesinden acı haber! 1 askerimiz şehit oldu

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kaplan bölgesinde bir askerimizin şehit olduğunu duyurdu. MSB'den yapılan açıklamada "Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde, 11 Şubat 2024 tarihinde, kahraman silah arkadaşımız P.Söz.Onb. Mustafa Özkardeş meydana gelen araç kazası sonucu şehit olmuştur." denildi.

Acı haberi Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu... MSB'den yapılan açıklamaya göre piyade sözleşmeli onbaşı Mustafa Özkardeş araç kazası sonucunda şehit düştü. 

ARAÇ KAZASI SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in adına yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

"Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde, 11 Şubat 2024 tarihinde, kahraman silah arkadaşımız P.Söz.Onb. Mustafa Özkardeş meydana gelen araç kazası sonucu şehit olmuştur.

Pençe-Kaplan bölgesinden acı haber! 1 askerimiz şehit oldu

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...