Pençe Yıldırım bölgesinde operasyon! PKK'ya ait çok sayıda yaşam malzemeleri ele geçirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Pençe Yıldırım bölgesinde operasyon! PKK'ya ait çok sayıda yaşam malzemeleri ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Türk Silahlı Kuvvetlerince Pençe Yıldırım bölgesinde gerçekleştirilen operasyonlarda bir mağara ve 5 sığınakta yaşam malzemeleri ele geçirildi.

Mehmetçik terör örgütlerine darbe vurmaya devam ediyor. Pençe Yıldırım bölgesinde PKK'ya ait çok sayıda yaşam malzemelesi ele geçildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Yıldırım Operasyonu bölgesinde gerçekleştirilen arama-tarama faaliyetlerinde teröristlere ait bir mağara ve 5 sığınakta çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildiğini açıkladı.

Kahraman Mehmetçik, teröristlere ait mağara, sığınak ve barınaklara tek tek girmeye devam ediyor.

Son olarak Pençe Yıldırım Operasyonu bölgesinde gerçekleştirilen arama-tarama faaliyetlerinde teröristlere ait bir mağara ve 5 sığınak bulundu.

Milli Savunma Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Kahraman Mehmetçiklerimiz, teröristler tarafından kullanılan mağara, sığınak ve barınaklara tek tek girmeye devam ediyor.

Pençe Yıldırım Operasyonu bölgesinde gerçekleştirilen arama-tarama faaliyetlerinde teröristlere ait bir adet mağara ve 5 adet sığınak bulundu. Mağara ve sığınaklarda çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi” ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...