Pendik'te yürek sızlatan görüntü! Vicdansız sürücü kedinin üstünden geçti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Pendik’te lüks otomobiliyle seyir halinde olan sürücü, yaya geçidinin üzerinde bulunan ‘Sezar’ isimli kedinin üstünden geçti. Sürücü olayın ardından arkasına bakmadan kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına da yansıdı.

Pendik'te lüks aracın üstünden geçtiği kedi ağır yaralandı. Sürücü ise olay sonrası durmadan kaçtı. Yürekleri sızlatan o anlar bir iş yeriinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Olay, bugün saat 10.00 sıralarında Pendik Yayalar Mahallesi’nde yaşandı. Lüks otomobilin sürücüsü, süratli bir şekilde seyir halindeyken yaya geçidinde bulunan ve mahallelinin birlikte baktığı ‘Sezar’ isimli kedinin üstünden geçti. Sürücü daha sonra arkasına bile bakmadan kaçtı. 

Pendik'te yürek sızlatan görüntü! Vicdansız sürücü kedinin üstünden geçti

"KEDİMİZE ÇARPMAKLA KALMADI, ALTINA ALDI"

Kazayı gören esnaf Tuna Zorlu, “Hızlı gelen araç yaya geçidinin üzerindeki kedimize çarptı. Çarpmakla da kalmadı, altına aldı, durmadı. Kediye çarptıktan sonra durmayarak yolun soluna doğru yukarıya kaçtı. Kedi yaya geçidinde olmasına rağmen durmadı. Çok hızlıydı. Ondan sonra araç tekrar geldi. Biz ‘dur’ dememize rağmen araç durmadı. Amacımız kediyi arabaya atıp bir veterinere veya herhangi bir yere götürmekti. Ama nasip olmadı, sürücü kaçtı gitti. Son dönüşünde ‘dur’ dememize rağmen durmadı ve aracı üzerimize sürdü. Resmen kaçtı yani.

Pendik'te yürek sızlatan görüntü! Vicdansız sürücü kedinin üstünden geçti

Kedi komadaydı. Can çekişiyordu. Akabinde de yetkilileri aradık. Geldiler, görevlerini yaptılar. Teşekkür ederim. Ama kedimiz gitti. Bu insan da olabilirdi. Tekrar söylüyorum yaya geçidinde oldu. İnsan da olabilirdi. Burası dar bir sokak, Pendik’in en eski mahallelerinden biri. Kedinin iç kanaması olduğu söylendi durumu da çok ağır. Yaşayacağını zannetmiyorum. Üzgünüz, bir can gitti“ dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...