Pişkin hırsızdan haberini yapan gazeteciye mesaj: Açık açık rüşvet teklif etti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Arnavutköy'de bir hırsız çetesi, 20 gündür çeşitli işyerlerinden telefon, bilgisayar gibi teknolojik aletler çalıyor. Pişkin hırsızlar, kendilerinin haberini yapan gazeteciye sosyal medya hesabından mesaj atıp rüşvet teklif etti.

Arnavutköy’de işyerlerine dadanan hırsızlar esnafın korkulu rüyası haline geldi. Birçok işyerinden hırsızlık yapan şahıslar, kurdukları sosyal medya hesabıyla gazeteciye de rüşvet teklif ettiler. Yaşanan diyalog ve hırsızlık anları böyle görüntülendi.

Pişkin hırsızdan haberini yapan gazeteciye mesaj: Açık açık rüşvet teklif etti

HIRSIZLARDAN GAZETECİYE RÜŞVET MESAJI

Arnavutköy’de yaklaşık 20 gündür çeşitli işyerlerine giren hırsızlar kimi yerden telefonları, kimi yerdende kasadaki parayı çalarak kaçtı. Her gün başka bir esnaf soyulurken pişkin hırsızlar açmış oldukları sosyal medya hesabı ile kendi haberlerini yapan gazeteciye mesaj attı.

Atılan mesajlarda gazeteciye çaldıkları bir bilgisayarı vermek isteyen hırsız, hırsızlığa devam edeceklerini de söyledi. Yaşanan diyaloglar ve hırsızlık anları böyle görüntülendi.

Pişkin hırsızdan haberini yapan gazeteciye mesaj: Açık açık rüşvet teklif etti

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...