Polisin üzerine aracı sürmüştü! CHP'li vekil Adnan Beker'in şoförü hakkında 3 yıla kadar hapis talebi

CHP Ankara Milletvekili Adnan Beker'in şoförü hakkında, dur ihtarına uymayarak aracı polisin üzerine sürdüğü gerekçesiyle 'görevi yaptırmamak için direnme' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlenerek dava açıldı.
CHP Ankara Milletvekili Adnan Beker'in şoförü hakkında, polisin üzerine aracı sürdüğü gerekçesiyle 'görevi yaptırmamak için direnme' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlenerek dava açıldı.
ADNAN BEKER'İN ŞOFÖRÜ İÇİN İDDİANAME
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, polis memuru Ayhan A. müşteki, CHP Ankara Milletvekili Adnan Beker'in şoförü İrfan A. şüpheli olarak yer aldı. İddianameye göre polis memurunun olay günü Gar Kavşağı'nda görevli olduğu, şüpheli şoför İrfan A.'nın 06 TC 0066 plakalı araçla bariyerlerle kapatılmış olan yoldan geçmek istediği belirtildi.
Polis memurunun yolun kapalı olduğunu belirtmesine rağmen şoförün aracı müşteki Ayhan A.'nın üzerine doğru sürdüğü anlatılan iddianamede, aracın önünden çekilmemesi halinde şüpheli İrfan A.'nın müşteki polis memurunu sürdüreceğini söyleyerek tehditte bulunduğu belirtildi. Olay sonrası ise müştekinin yaralandığı ifade edildi. Hazırlanan iddianame Ankara 27. Asliye Ceza Mahkemesince kabul edilerek, dava açıldı.
Çok istenmiş,bence üstüne bir maaş ikramiye vermeliydiler
Hahhahhaa,gülelimde ziyan olmasın,3 te 2 sini yatar oda para cezası yada araya vekiller girer,ceza daha ileri bir tarihte açıklanmak üzere ertelenir,hadi bakalım gerçek adil bir ceza görelimde şu cezasızlık algısı yok olsun,devletin memurunu öldürmek kastıyla üstüne aynı gün 3 kere otobüs sürmeyi