Prof. Dr. Ahmet Ercan hangi ilde kaç büyüklüğünde deprem olacağını açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Prof. Dr. Ahmet Ercan hangi ilde kaç büyüklüğünde deprem olacağını açıkladı

GÜNDEM Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan, Türkiye’de hangi ilde kaç büyüklüğünde deprem olacağını il il açıkladı.

Aktif fay hatlarının üzerinde bulunan Türkiye’de birçok il depremlerle sarsılıyor. Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş depremlerinin ardından gündem düşmeyen depremlerle ilgili uzmanlardan dikkat çeken açıklamalar geliyor.

Prof. Dr. Ahmet Ercan, sosyal medya platformu X üzerinden Türkiye'de gerçekleşmesi muhtemel depremlerin hangi ilde kaç büyüklüğünde olacağını yazdı. 
Prof. Dr. Ercan, Edirne, Elazığ, Erzincan ve daha birçok ilde gerçekleşebilecek depremlerin büyüklüğünü tek tek açıkladı. 

https://twitter.com/ovgunaercan/status/1701117268313121132

İŞTE İL İL GERÇEKLEŞEBİLECEK DEPREMLER

Edirne M<6,5

Elazığ M6,7

Erzincan M8,0

Erzurum M7,0

Eskişehir M6,6

Prof. Dr. Ercan daha öncek paylaşımlarında Adana, Adıyaman, Ankara, Antalya, Bolu, Çanakkale, Diyarbakır, Düzce için gerçekleşebilecek depremlerin büyüklüklerini sıralamıştı.

https://twitter.com/ovgunaercan/status/1700872086086992121

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...