Psikolojik sorunlar yaşayan genç, annesini bıçaklayarak öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Bağcılar’da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen şahıs, annesini bıçaklayarak öldürdü. Eve geldiğinde eşini yerde kanlar içinde yatarken bulan baba, ekiplere haber verdi. Anne katili olan şahıs gözaltına alındı.

Dün akşam saatlerinde Bağcılar Merkez Mahallesi’nde ailesi ile aynı evde yaşayan ve psikolojik sorunları olan Türker G., annesi Sebahat G.’yi bıçakladı.

EŞİNİ KANLAR İÇİNDE BULDU

Bir süre sonra eve gelen baba Temel G., kapının açık olduğunu görünce şaşırarak içeri girdi. Eve girdiğinde yaşlı adam gördüğü manzara ile şok oldu. Eşi Sebahat G.'nin kanlar içinde yerde yattığını, oğlunun ise televizyona bıçakla vurmaya çalıştığını gören adam evden dışarı çıktı.

Psikolojik sorunlar yaşayan genç, annesini bıçaklayarak öldürdü

CAMLARI KIRDI

Temel G.’nin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. O sırada Türker G. evin camlarını da kırmaya başladı. Binaya giren polis ekipleri, Türker G.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sebahat G.’nin evde hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Sebahat G.’nin cansız bedeni cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...