Ramazan öncesi fırınları denetleyen ekibe saldırı!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ramazan öncesi pide ve ekmek kuyruklarının yaşandığı fırınlar denetime alındı. Sultanbeyli'de de bir fırında denetim yapan ekipler iki kişinin saldırısına uğrarken o anlar güvenlik kameralarına da yansıdı.

Ramazan'a sayılı günler kala iftar saatlerinde uzun pide kuyruklarının oluştuğu fırınlarda denetim sıklaştı. Halkın sağlığı ile oynayan işletmelere ceza yağarken, Sultanbeyli’de denetim yapan ekipler saldırıya uğradı.

FIRIN ÇALIŞANLARI DENETİM PERSONELİNE SALDIRDI

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin denetimi sırada görevli kadın, fırın çalışanı 2 kişinin saldırısına uğradı. Polis ekiplerinin müdahale ettiği olay güvenlik kameralarına da yansırken 2 kişi gözaltına alındı.

"HUKUKİ SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Olayla ilgili açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Halkın sağlıklı gıdaya ulaşması için çalışan kardeşlerimize yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Hukuki sürecin takipçisi olacağız” dedi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...