Rize'de dehşet! Acil servisi basan adam önüne gelene kurşun yağdırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Rize'de devlet hastanesinin acil servisini silahla basan adam sağa sola ateş açmaya başladı. Kurşunların isabet ettiği 5 kişi yaralandı. Dehşet anını bir kişi cep telefonu ile kaydetti.

Rize Merkez’de bulunan devlet hastanesinin acil servisinde korku dolu anlar yaşandı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Silahla acil servise giren şahıs sağa sola ateş açtı. 

KURŞUNLARIN İSABET ETTİĞİ 5 KİŞİ YARALANDI

Olayda aralarında bir polis ve bir jandarmanın da bulunduğu 5 kişi yaralandı. Zanlı daha sonra koşarak hastaneden kaçtı. Polis ve vatandaşlar peşinden gitti saldırgan kovalamacanın ardından yakalandı. 

ACİL SERVİSTE MUAYENELERE ARA VERİLDİ

Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Emniyet ekipleri hastane etrafında güvenlik önlemi alınırken, acil servisin muayene hizmetine ara verildi.

OLAYIN SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI

Olay yerinde incelemerlede bulunan Rize Vali Vekili Gülhani Ozan Sarı basın mensuplarına açıklama yaptı. İşte Gülhani Ozan Sarı'nın o ifadeleri; 

"Bu akşam saat 20.00 sıralarında Rize Devlet Hastanesinin acil bölümün de daha önce aralarında husumet bulunduğunu değerlendirdiğimiz vatandaşlar önce sözlü münakaşaya başlıyor. Bu daha sonrasında silahlı çatışmaya dönüşüyor. Bir başka vesileyle hastanede bulunan jandarma uzman çavuşumuz ve bir polis memurumuz mesleki sorumlulukları gereği şahıslar arasında gerçekleşen çatışmaya müdahale ediyorlar. Bu süreç esnasında uzman çavuşumuz ve polis memurumuz ayaklarından yaralandılar. Bunun yanı sıra 1 hastane personelimiz hafif şekilde yaralandı. Tedavileri sağlık müdürlüğümüzün ve hekimlerimizin koordinesinde devam ediyor. Şükürler olsun doktorlarımız hayati tehlikelerinin bulunmadıklarını söylediler. Olaydaki şüpheli şahıslardan bir tanesi Recep Tayyip Erdoğan üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde müdahale altında iken diğer şüpheli emniyet ekiplerimizce suç aleti ile birlikte gözaltına alındı. Başsavcılığımız tarafından süreç başlatıldı"

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...