Saadet Partili ismin babası, İsrail protestosunda hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Saadet Partili ismin babası, İsrail protestosunda hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

İstanbul'daki İsrail protestosuna katılan Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Nuri Tüfekçi’nin babası Eshabil Tüfekçi kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki hastane saldırısında ölü sayısı 800'e yükseldi. Saldırıya dünyadan tepki yağdı. 

İstanbul’da da İsrail Konsolosluğu önünde bir araya gelen vatandaşlar, hastanedeki saldırıyı kınayarak İsrail’e tepki gösterdi.

KALP KRİZİ GEÇİREREK HAYATINI KAYBETTİ

Konsolosluk önündeki protestoya katılan Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Nuri Tüfekçi’nin babası Eshabil Tüfekçi kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Nuri Tüfekçi'nin babasının ölümüne dair paylaşımında şu ifadeleri aktardı;

Kıymetli babam Eshabil Tüfekçi’yi kaybettik. Biber gazından uzakta, kalp krizi nedeniyle vefat etti. Allah rahmet eylesin, el fatiha. Bu olay ne Filistinli kardeşlerimizin direnişine ne de bizim protestomuza ne de İsrail’in vahşetine ve zalimliğine gölge düşürmemeli.

Saadet Partili ismin babası, İsrail protestosunda hayatını kaybetti

Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı ise şu açıklamayı aktardı;

İl Başkan Yardımcımız Nuri Tüfekçi’nin muhterem babası, Gazze için düzenlediğimiz basın açıklaması sırasında kalp krizi geçirerek vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...