Sabiha Gökçen'de aprona izinsiz giren iki yolcu sınır dışı edildi

Sabiha Gökçen'de aprona izinsiz giren iki yolcu sınır dışı edildi
Başlık ResmiSabiha Gökçen'de aprona izinsiz giren iki yolcu sinir disi edildi

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuş saatine yetişemedikleri gerekçesiyle izinsiz olarak aprona girdikten sonra gözaltına alınan İsrailli baba ve oğlu, sınır dışı edildi.

Kaydet
|

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşa yetişemedikleri için körükten aprona atladıktan sonra gözaltına alınan 2 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. İsralli baba ve oğlu daha sonra İl Göç İdaresi'ne teslim edildi. İl Göç İdaresi ekiplerince hakkında sınır dışı işlemleri uygulanan 2 şüpheli, ülkesine gönderildi.

UÇUŞ GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE ATTILAR

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Tel Aviv'e gitmek isteyen İsrailli baba ve oğlu, 4 Temmuz Salı günü uçağa zamanında yetişemedikleri için körükten atlayarak aprona girmişti. Havalimanı görevlilerince etkisiz hale getirildikten sonra polis ekiplerince gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında, "Uçuş güvenliğini tehlikeye düşürmek" suçundan işlem yapılmıştı. (Kaynak: Anadolu Ajansı)

BAKMADAN GEÇME
Sabiha Gökçen Havalimanı
HABER

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan iki yeni rekor

Sabiha Gökçen Havalimanı
HABER

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda hareketli anlar! 2 kişi gözaltına alındı

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.